تاریخ ارسال 1399/04/11 کد کتاب: 211347دوره تحصیلی: دوره دوم آموزش متوسطه›فنی حرفه ای›کشاورزی›کشاورزی و غذا›امور دامی›پایه یازدهمسال تحصیلی: 1399-1400فایل بخش های کتاب: ضمیمهحجم مقدمه652.52 کیلوبایت بخش اول1.39 مگابایت بخش دوم1.69 مگابایت بخش سوم1.23 مگابایت بخش چهارم1.44 مگابایت بخش پنجم1.15 مگابایت بخش ششم844.37 کیلوبایت بخش هفتم2.2 مگابایت فایل کامل کتاب: ضمیمهحجم پرورش زنبورعسل و تولید محصولات آن7.05 مگابایت