تاریخ ارسال 1394/03/18 کد کتاب: 359/71دوره تحصیلی: دوره دوم آموزش متوسطه›فنی حرفه ای›کشاورزی›کشاورزی و غذا›صنایع غذایی›پایه دهمسال تحصیلی: 94-95فایل بخش های کتاب: ضمیمهحجم مقدمه79.08 کیلوبایت بخش اول48.55 کیلوبایت بخش دوم393.62 کیلوبایت بخش سوم165.04 کیلوبایت بخش چهارم49.38 کیلوبایت بخش پنجم217.14 کیلوبایت بخش ششم537.92 کیلوبایت بخش هفتم100.32 کیلوبایت بخش هشتم84.62 کیلوبایت بخش نهم245.64 کیلوبایت فایل کامل کتاب: ضمیمهحجم عملیات میکروبیولوژی1.44 مگابایت